Benvingut estiu 2022

Campanya «Benvingut estiu 2022» a El Portal de La Vall

El Portal de La Vall amb la col·laboració de Caixa Popular i la regidoria de Comerç Local de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb la finalitat de fomentar el comerç en el nostre municipi, així com donar a conéixer la plataforma El Portal de La Vall a la població en general, realitzará un sorteig el proper dijous 30 de juny en el que repartirem els següents premis:

300€ en metàl·lic, a raó de 6 premis de 50€. 3 dels premis seran per a comprar a través de la botiga online d’El Portal de La Vall, i els altres 3 premis es podran utilitzar en qualsevol dels comerços que apareixen a la Guia Comercial.
1 vaixella amb versos d’Ausiàs March
1 maleta de viatge

Per a participar en el sorteig sols has d’omplir el formulari que et deixem a continuació.

Enviant el formulari confirmes que acceptes les bases del sorteig exposades en esta mateixa pàgina.


Per qüestió de protecció de dades, quan apretes el botó per a subscriure’t, t’arribarà un correu amb instruccions per confirmar que eres tu qui s’ha donat d’alta. Si en uns minuts no t’arriba, per favor comprova la carpeta de SPAM, ja que si no es finalitza correctament el procés de subscripció, no estaràs participant en el sorteig.

Bases del sorteig:

Les bases d’aquesta campanya són les següents:

1.- Per a participar en el sorteig, s’haurà d’omplir el formulari que es pot trobar a esta mateixa pàgina

Es repartiran cartells de la campanya als comerços que estan a la Guia Comercial, on tindràs l’enllaç i un codi QR per accedir directament al formulari.

A l’omplir el formulari i participar en el sorteig, et subscriuràs a la llista de correu d’El Portal de La Vall, a través de la qual t’enviarem informació d’interés.

2.- La data límit per a subscriure’s i participar en el sorteig serà el 28 de juny a les 24 hores.

3.- El sorteig es realitzarà el dijous 30 de juny a les 20:30 hores en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. El sorteig serà retransmés en directe per les nostres xarxes socials.

4.- Entre totes les persones que participen es triaran 8 guanyadores i 4 reserves. Des de l’organització ens posarem en contacte amb les persones guanyadores. En el cas que arribat el dia 6 de juliol haja sigut impossible posar-se en contacte amb alguna d’aquestes persones, es procedirà a contactar amb les de reserva.

4.- Per a participar en el sorteig s’ha de ser major d’edat.

5.- Només es podrà participar una vegada per persona.

6.- La informació proporcionada en el formulari haurà de ser correcta. L’organització es reserva el dret d’anul·lar les participacions que comprove que no continguen informació correcta.

7.- Les persones agraciades tindran fins al 25 de juliol de 2022 per a bescanviar el seu premi.

8.- Les persones guanyadores accepten que es publique el seu nom i la seua imatge tant a El Portal de La Vall com a les nostres xarxes socials.

9.- No podran participar en el sorteig els propietaris dels negocis que apareixen en la Guia Comercial.